Vacatures

Kom bij ons werken

Werken als accountant bij het selecte gezelschap van De Audit Boetiek? Dat staat garant voor een flexibele baan, waarbij jij jouw ambities mag uitspreken en nastreven, waar de mens achter jouw professional voorop staat en jouw loopbaan maatwerk is. 

Wij bieden:

Jij telt

Een persoonsgerichte aanpak, waarbij er aandacht is voor jouw persoonlijke ambities en – interesses. Zelfontplooiing staat hoog op ons lijstje.

Brabantse gezelligheid

Een open en vertrouwde cultuur, waarbij onze organisatie voelt als thuiskomen. Er is ruimte voor flexibiliteit en, binnen daartoe passende grenzen, tevens ruimte voor persoonlijke omstandigheden.

4 halen, 5 betalen

Vier dagen werken betekent vijf dagen betaald krijgen. De vier dagen durende werkweek biedt de mogelijkheid om zonder financiële – en/of werkdruk aan studie of vrije tijd te spenderen.


Learning on the job

Onze teamleden hebben binding met het studievlak, vanuit de rol als docent of student. Tezamen streven we naar een steile leercurve, wat zich tevens uit in de mogelijkheid tot het volbrengen van de praktijkopleiding tot registeraccountant binnen De Audit Boetiek.

What you see is what you get

Wij hebben een platte hiërarchie, waarbij drempels niet bestaan. De hoge mate van betrokkenheid van de eindverantwoordelijke accountant is hierbij tevens kenmerkend.

Aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Onze mensen krijgen wat ze verdienen, bijvoorbeeld volledige vergoeding van eventuele studiekosten en een goede leaseregeling!

Bekijk dan snel onze vacatures!

Assistent auditor

Jouw Rol

Senior auditor

Jouw Rol

Contact