Vacature Assistent auditor

Assistent auditor

Ben jij het missende puzzelstukje voor onze Boetiek? We zouden ons selecte team graag versterken met een mensen-mens, die het enthousiasme voor de accountancy-ambacht met ons deelt & die niet bang is om flink aan te pakken.

Heb jij doorgeklikt op de vacature? Dan zijn we zeker opzoek naar jou!

De Audit Boetiek is een jonge, frisse, snelgroeiende én exclusieve accountantsorganisatie, gevestigd in- en georiënteerd op de regio ‘s-Hertogenbosch. Naast Brabantse gemoedelijkheid, vind je bij ons op kantoor ook een persoonsgerichte aandacht die niét cliché en op grootspraak gebaseerd is. Onze aandacht kenmerkt zich door een gegarandeerde steile leercurve, raakvlak met de stof uit collegezalen, en empathie & flexibiliteit als het gaat om persoonlijke omstandigheden. Met andere woorden: jouw Audit Boetiek collega’s laten je niet zwemmen, maar bieden jou de hand waar nodig.

Bieden we alleen een hand en persoonlijke aandacht? Nee, wij hebben meer in huis. Naast waardering van onze collega’s in de vorm van persoonlijke aandacht, waarderen wij hen ook met aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden. In de huidige markt vinden wij dat dit verder gaat dan enkel een goed salaris, een fijne laptop en een mooie auto. Onze collega’s zijn de spillen van onze organisatie, en die spillen moeten ook op langere termijn hun werking blijven behouden. In onze visie bereiken we dit met een goede balans tussen werk, privé en tijd voor studie/ ontwikkeling. Hoe we dat waarmaken? Onze werkweek telt vier dagen, maar op de salarisstrook vijf. Zo heb jij een dag om te besteden aan studie of vrije tijd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de brood op de plank!

Dus ben jij…
… bezig met jouw WO-opleiding in richting van accountancy, óf in het bezit van HBO bachelor accountancy
… leergierig, gedreven en klaar om voor ons aan de slag te gaan
… in voor (Brabantse) gezelligheid

Geen twijfel meer mogelijk, toch? We kijken uit naar jouw CV & motivatiebrief, zodat je snel eens een (vrijblijvend) kopje koffie of thee kunt komen drinken bij ons op kantoor!

Staat de gewenste vacature er niet tussen? Wij zijn altijd in voor enthousiaste mails en motivatiebrieven! Neem contact met ons op.