Ons team

Dennis Huiskes - Ondernemer | Registeraccountant

Gedreven, professioneel kritische, maar tevens oplossingsgerichte accountant, welke continu op zoek is naar verbetering!

De roots van mijn ondernemers-DNA zijn al op jonge leeftijd ontstaan. Vanuit mijn ouderlijk huis heb ik geleerd wat het is om aan het roer van een eigen onderneming te staan. De totstandkoming van De Audit Boetiek is voor mij dus de perfecte samensmelting, waarin mijn enthousiasme voor ons vak dagelijks tot uiting kan worden gebracht. In het nabije verleden heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan bij een Big-four accountantsorganisatie, waar ik diverse functies doorliep. 

Naast de vaktechnische aspecten, zoals opgedaan bij grote, internationale MKB-klanten, leerde ik ook van diverse indirecte taken. Zo ben ik onder andere betrokken geweest bij de samenstelling van een kwaliteitsagenda, de bevordering van innovatie middels het gebruik van data-analyse en tevens was ik meerdere jaren coach van een groep junior collega’s. Dit laatste aspect sluit goed aan bij mijn huidige functie als docent, omdat ik het waardevol vind om anderen iets te leren én motiveren. De opgedane kennis en ervaring heb ik in de periode tussen Big-four en De Audit Boetiek laten landen bij een middelgroot kantoor. 

Goed is daarbij nooit goed genoeg voor mij, behalve als het om mijn persoonlijke leven gaat natuurlijk! Ik ben namelijk gelukkig verloofd met Kranika en daarnaast trotse vader van Sare. In mijn vrije tijd begeef ik mij vaak op het voetbalveld, al ben ik ook te paaien voor een halve marathon. Samen met mijn vrouw, ons dochtertje en twee honden wonen wij met veel plezier in Sint-Michielsgestel, dus ik ben regelmatig te vinden in de Bossche binnenstad. Lijkt het je leuk om daar binnenkort eens af te spreken?

Thom de Lang - Ondernemer | Registeraccountant

Enthousiasme, mensgerichtheid en ambitie drijven mij in mijn carrière als accountant, waarbij de band met klanten mij positieve energie geeft!

Als ondernemer sta ik het meest in mijn kracht als ik het verhaal van andere ondernemers verder mag brengen! De Audit Boetiek is hiervoor de perfecte plek. Naast mijn kijk op het financiële plaatje, zet ik mij graag breder in om een volwaardige sparringpartner te zijn voor onze klanten! Mijn meegebrachte ervaring heb ik opgedaan bij een Big-four accountantsorganisatie, waar ik meerdere jaren betrokken en verantwoordelijk ben geweest bij de “grotere” MKB-klanten in de retail-, productie- en dienstverleningssector. 

De opgedane board-room ervaring en complexe vraagstukken hebben mijn spreekwoordelijke gereedschapskist gevuld. Op het moment dat de keuze was gemaakt voor een eigen kantoor, heb ik tijdelijk bij een middelgrote organisatie gewerkt om ook die kant van de medaille te mogen ervaren. 

Behalve mijn beroep, zijn er ook op persoonlijk vlak genoeg dingen te melden waar ik ontzettend trots op ben: ik ben getrouwd met Janneke en vader van ons dochtertje Janouk. Met mijn gezin ben ik woonachtig in Empel, wat de voorliefde voor ’s-Hertogenbosch dan ook direct verklaart. Tevens ben ik in de collegezalen te vinden als docent, wat past bij mijn mensgerichte karakter en drive om jonge mensen te enthousiasmeren voor onze prachtige “ambacht”! Binnenkort eens een kop koffie drinken? Ik zorg voor de Bossche bollen!

Fleur Hoogendoorn - Opdrachtleider

Hoe ik de accountant in mij zou beschrijven? Enthousiast, in voor een uitdaging, fris en een blik hebbend op de mens(en) achter de cijfers!

De Audit Boetiek brengt voor mij alle leuke aspecten van ons mooie vak samen! Na mijn deeltijd bachelor- en master-avontuur aan Nyenrode, waarbij ik vier dagen in de week werkte voor een Big-four accountantsorganisatie, heb ik besloten dat het tijd was voor deze nieuwe uitdaging. Mijn tijd in de Big-four heeft mij naast veel inhoudelijke kennis, ook persoonlijke inzichten gegeven. 

Zo weet ik inmiddels dat ik de meeste energie krijg van klanten waar de ondernemersgeest de belangrijkste drijver is, dat ik het liefst werk voor een organisatie waar persoonlijke aspecten voorop staan & waar ik de vrijheid heb om mijn eigen ambities te mogen verwezenlijken. Ik zou het eigenlijk kunnen samenvatten als een frisse & enthousiaste blik op ons vak, waar het stoffige karakter allang vanaf is. 

Om dan maar direct verder te borduren op die persoonlijke aspecten: tegen de verwachting in woon ik niet in Brabant, maar in Groot-Ammers – samen met mijn vriend Rob! Naast de huishoudelijke klusjes en de verplichtingen voor mijn post-master, fotograafeer ik graag in mijn vrije tijd. Zo leg ik bijvoorbeeld graag bruiloften vast in de zomerperiode en ben ik regelmatig te vinden langs de sportvelden met mijn camera. Oja.. en zoals elke vrouw hou ik natuurlijk ook van geld uitgeven, en dát doe ik dan natuurlijk wel het liefst in Den Bosch. Zullen we elkaar binnenkort eens ontmoeten? Wel op eigen risico, want voor je het weet heb ik je geënthousiasmeerd over ons Boetiek kantoor!

Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures of kom eens op de koffie!