Vacature Senior auditor

Senior auditor

Kunnen de klanten van onze Boetiek jouw scherpe inzichten gebruiken? Sluit je dan aan bij ons selecte team, waar jij als spil van de organisatie een brede rol kunt vervullen.

Heb jij doorgeklikt op de vacature? Dan zijn we zeker opzoek naar jou!

De Audit Boetiek is een jonge, frisse, snelgroeiende én exclusieve accountantsorganisatie, gevestigd in- en georiënteerd op de regio ‘s-Hertogenbosch. Naast Brabantse gemoedelijkheid, vind je bij ons op kantoor ook een persoonsgerichte aandacht die niét cliché en op grootspraak gebaseerd is. Er is ruimte voor persoonlijke ambities, zodat we samen een loopbaan kunnen creëren die perfect aansluit bij jouw toekomstbeeld. Jouw ervaring is meer dan welkom. Zo betekenen we echt iets voor élkaar: jouw Audit Boetiek collega’s brengen jou verder, en jij hen.

Bieden we alleen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en – ambities? Nee, wij hebben meer in huis. Naast waardering van onze collega’s in de vorm van persoonlijke groei en aandacht, waarderen wij hen ook met aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden. In de huidige markt vinden wij dat dit verder gaat dan enkel een goed salaris, een fijne laptop en een mooie auto. Onze collega’s zijn de spillen van onze organisatie, en die spillen moeten ook op langere termijn hun werking blijven behouden. In onze visie bereiken we dit met een goede balans tussen werk, privé en tijd voor studie/ ontwikkeling. Hoe we dat waarmaken? Onze werkweek telt vier dagen, maar op de salarisstrook vijf. Zo heb jij een dag om te besteden aan studie of vrije tijd, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de brood op de plank!

Dus ben jij…
… bezig met de master accountancy
… leergierig, gedreven, sociaal en klaar om voor ons aan de slag te gaan
… in voor (Brabantse) gezelligheid

Geen twijfel meer mogelijk, toch? We kijken uit naar jouw CV & motivatiebrief, zodat je snel eens een (vrijblijvend) kopje koffie of thee kunt komen drinken bij ons op kantoor!

Staat de gewenste vacature er niet tussen? Wij zijn altijd in voor enthousiaste mails en motivatiebrieven! Neem contact met ons op.